Nye Tillen AS logo
Nye Tillen AS
Språk- og tekstbyrå. Hjelp til et klart, godt og rett språk
Oslo, Norway
0 Upvote
89 Views
Agency & Consulting
Other
Media
0 Upvote


89 Views

ABOUT

Company details
YEAR FOUNDED
2012
EMPLOYESS
2-10 employees
FUNDING STAGE
Series A+
GROWTH STAGE
N/A
BUSINESS TYPE
B2B, B2C
REVENUE STATUS
N/A
FUNDING NEEDS
N/A
FUNDING TO DATE
N/A
Oslo, Norway
About

Nye Tillen bygger det beste miljøet innen språk og tekst i Norge. Kundelisten spenner fra offentlig sektor til bedriftsmarkedet ved en rekke forlag – og til privatpersoner som ønsker bistand. Et syttitall virksomheter er allerede brukere. Stadig flere henvender seg i bedrifts-e-posten eller på vakttelefonen etter alle typer språk- og teksttjenester. Vi har håndtert klarspråkoppdrag, oversettelse, språkvask, korrektur, manusvurdering, prosjektledelse, budskapsutvikling, redaktørbistand, pressetjenester samt produksjon av innhold i alle formater.

I Pilestredet i Oslo er vi tre ansatte på kontoret. I tillegg er konsulentene i nettverket viktige bidragsytere for oss. Nettverket består av faglig dyktige konsulenter som behersker fremmedspråk fra hele verden, og som innehar spisskompetanse fra faglige spesialfelt.

Key customerFavorittene spenner fra virksomheter uten kommunikasjonsavdeling, eller med ansatte uten språkutdannelse, til språk- og teksttunge aktører med behov for konkrete tjenester utført.
Unique selling pointsDobbeltsjekken. Kvalitetssikring av alle arbeider på kontoret.
JobsNye Tillen AS is currently not hiring. Please check back later for job openings!