Skills
CRM
Sales process
About"

Vårt team består av Ola Holen og Øyvor Thorstad Holen. Vi er gode venner som ektefolk ofte er. Vi er også partnere i utviklingen av Seminar Forum. Vi har stått last og brast gjennom svært store utfordringer. Testingen av vårt konsept i markedet har vært omfattende og vi kan med stolthet slå fast at vi begynte å bruke metoden LEAN STARTUP lenge før begrepet ble kjent.  Vi har vært igjennom mange krevende tider. Det er litt rart å slå fast at vår periode i Sveits på ingen måte har vært det mest utfordrende. Vi drev Seminar Forum i nesten 3 år fra den lille landsbyen Ruswil ved Luzern.  Bildet er fra alpene i nærheten av der vi bodde. Øyvor har bakgrunn fra bank og forsikring. Hennes ryddighet, nøyaktighet og kontroll med detaljer har balansert vår totale kompetanse på en uvurderlig måte. Å føre regnskap i Sveits hadde også sine sider. Vårt Sveitsopphold er idag en ressurs for Seminar Forum AS.

Senere har vi også fått god hjelp av Frode Floen. Han er sivilingeniør og Software Solutions Architect. Bl. a var han helt enestående da vi fikk etablert vårt utviklingsprosjekt som skattefunn hos Norges Forskningsråd.

Piotr Matecki og Joda Communications i Brumunddal er en trygg samarbeidspartner på deler av vår kommunikasjon.

"
Experience
Seminar Forum ASBehovsrådgiver2002 - Current
Seminar FORUM ble utviklet videre da jeg avsluttet virksomheten som selger av forretningsløsninger og løsninger for CRM. CRM er et område som har opptatt meg siden jeg arbeidet med innføring av dette i Norsk Data i 1985. Effektivisering av salgsyrket er en formidabel ambisjon som aldri vil ta slutt. Mitt yrke som behovsrådgiver har som mål å snu salgsfokus fra produktorientering til behovsorientering. Salgets hensikt er å finne behovene hos kundebedriftene og koble disse mot riktige produkter og løsninger.
Education
Norges HandelshøyskoleSiviløkonom, 1978 - 1982
Fordypning: Informasjonssystemer og markedsføring