Grønt Skift logo
Grønt Skift
Økologiske, etiske og klimavennlige hverdagsklær.
Hønefoss, Norway
0 Upvote
201 Views
E-Commerce
Fashion
Greentech
0 Upvote


201 Views

ABOUT

Company details
YEAR FOUNDED
2016
EMPLOYESS
2-10 employees
FUNDING STAGE
Bootstrapped
GROWTH STAGE
Early growth
BUSINESS TYPE
B2B, B2C
REVENUE STATUS
Breaking Even
FUNDING NEEDS
< 1 MNOK
FUNDING TO DATE
< 1 MNOK
Hønefoss, Norway
About

Grønt Skift er en nettbutikk som gjør økologiske, etiske og klimavennlige klær lett tilgjengelig for bevisste forbrukere. Vår visjon er å bidra til positive samfunnsendringer ved å gjøre det enkelt og attraktivt å velge produkter av god kvalitet som godt ivaretar natur, mennesker og dyr. Samtidig vil vi skape løsninger som bidrar til og inspirerer til et redusert og mer bevisst forbruk.

Grønt Skift vil ha tilhold i alle de store byene i Norge, samt være landsdekkende på nett. Vi vil tilby klær laget av naturlige materialer som økologisk bomull, hamp, lin og viskose fra bærekraftig skogdrift. Vårt langsiktige og hårete mål er å tilby klær laget av norske ressurser. 

Vi er en inkubatorbedrift hos Pan Innovasjon, som støtter bærekraftig utvikling, skog- og trebasert næring. Her har vi kontorer og lager. Vi lanserte nettbutikken 30. september 2016. 

Vi jobber også med å utvikle en tjeneste for profileringstøy til bedrifter, hvor trykkingen skjer i samarbeid med en arbeidsmarkedsbedrift. Dette bidrar til at flere mennesker får nye muligheter i det ordinære arbeidslivet. 

Key customerMiljøbevisste mennesker mellom 26-45 år.
Unique selling pointsSterkt varemerke for miljøbevisste, basert på tillit og behov. Høy synlighet som profileringsaktør på nett, grunnet allerede synlighet hos sluttbrukersegmentet. Når sluttbrukersegmentet vokser (som det gjør hver uke) vokser også bedriftsmarkedet.
JobsGrønt Skift is currently not hiring. Please check back later for job openings!