Detbetyr.no  logo
Detbetyr.no
Etablerer samarbeid mellom bedrifter og non-profits
Oslo, Norway
0 Upvote
206 Views
Agency & Consulting
Social
Film & Video
0 Upvote


206 Views

ABOUT

Company details
YEAR FOUNDED
2017
EMPLOYESS
2-10 employees
FUNDING STAGE
N/A
GROWTH STAGE
Early growth
BUSINESS TYPE
B2B
REVENUE STATUS
N/A
FUNDING NEEDS
N/A
FUNDING TO DATE
No funding
Rosenholmveien, 1252 Oslo, Norway
About

Detbetyr.no hjelper bedrifter og merkevarer med å etablere og aktivere samarbeid med ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører. Et slikt samarbeid inngås for at bedriften skal kunne bidra til å løse samfunnsproblem som de ikke kan løse i egen verdikjede. Et slikt samarbeid er derfor en del av bedriftens strategi for samfunnsengasjement/ samfunnsansvar. Vi sørger for å finne partnere og prosjekt som er relevante og solide. Vi sørger for gode avtale med gjensidig måloppnåelse. Vi bidrar til å aktivere samfunnsengasjementet i egne kanaler gjennom film, tekst, foto og andre kreative virkemidler.


Til den kreative delen av virksomheten ser vi etter freelancere som brenner for å bidra til samfunnsutvikling og som er kreative og gode på konseptutvikling, foto, film, tekst, sosiale medier, innhold osv

Key customerStore og små bedrifter som ønsker å bidra til samfunnsutvikling utenfor egen verdikjede
Unique selling pointsEneste byrå som er spesialisert i nisjen: samarbeid mellom kommersielle merkevarer og ideelle org, rådgivere med lang erfaring fra både kommersielle merkevarer og humanitær sektor.
JobsDetbetyr.no is currently not hiring. Please check back later for job openings!