Skills
Journalism
Analytics
Design
Kvalitativ
Kvantitativ
Medievitenskap
Filmfordypning
CustomerService
About"

Heisann!

Jeg går siste året bachelor i Medievitenskap på UiO, og har veldig lyst til å skaffe meg en fast jobb som er relevant for bacheloren- før jeg er ferdig utdannet. 

I Medievitenskap bruker jeg mye av tiden min på å forstå hvordan mediene fungerer i samfunnet, hvilken funksjon de kan ha, og om dette påvirker samfunnet på en negativ eller positiv måte. Så klart er dette en viktig del av medievitenskapen, men der jeg virkelig har fått kjenne på arbeidslysten ligger i det praktiske.

Tok meg to år før jeg forstod hva jeg faktisk kunne få bruk for i arbeidslivet etter utdannelsen; metode, kvantitativt og kvalitativt, og design og innovasjonsprosesser. Dette innebar mye analytisk arbeid, oppsamling av informasjon, og sortering av data. Samtidig fikk jeg være en del av et team som skulle skape en markeds- og kommunikasjons-plan for et firma, ved å starte med en Idé som skulle bli til et produkt. Arbeidet tok en 2-3 måneder, med idé-myldring, skribling, kartlegging av firma og dets behov og ønsker. Vi tok i bruk ulike verktøy som storyboard og stakeholder mapping. 

Jeg tar utfordringer på strak arm, og har en rask læringskurve. 

"
Experience
Protid UrmakerneSales Consultant2015 - Current
Alle kan selge deg klokker, men ikke alle vet hva de selger.
Stena Line ASReisekonsulent2011 - 2015
Arbeidsområde på Vippetangen, Stena Line avgangs-terminalen i Oslo. Jobbet med innsjekk, booking og konsultasjon for reisende.
Førstegangstjeneste i forsvaret.
Education
Universitetet i Oslo (UiO)Bachelor Medievitenskap, Mediefag2015 - Current
Fordypning i Medievitenskap