Trine Epland Løften
Student
About me
1 VOTES
957 VIEWS

Heisann!

Jeg går siste året bachelor i Medievitenskap på UiO, og har veldig lyst til å skaffe meg en fast jobb som er relevant for bacheloren- før jeg er ferdig utdannet. 

I Medievitenskap bruker jeg mye av tiden min på å forstå hvordan mediene fungerer i samfunnet, hvilken funksjon de kan ha, og om dette påvirker samfunnet på en negativ eller positiv måte. Så klart er dette en viktig del av medievitenskapen, men der jeg virkelig har fått kjenne på arbeidslysten ligger i det praktiske.

Tok meg to år før jeg forstod hva jeg faktisk kunne få bruk for i arbeidslivet etter utdannelsen; metode, kvantitativt og kvalitativt, og design og innovasjonsprosesser. Dette innebar mye analytisk arbeid, oppsamling av informasjon, og sortering av data. Samtidig fikk jeg være en del av et team som skulle skape en markeds- og kommunikasjons-plan for et firma, ved å starte med en Idé som skulle bli til et produkt. Arbeidet tok en 2-3 måneder, med idé-myldring, skribling, kartlegging av firma og dets behov og ønsker. Vi tok i bruk ulike verktøy som storyboard og stakeholder mapping. 

Jeg tar utfordringer på strak arm, og har en rask læringskurve. 

Work
Protid Urmakerne
Sales Consultant
2015 - Current
Alle kan selge deg klokker, men ikke alle vet hva de selger.
Stena Line AS
Reisekonsulent
2011 - 2015
Arbeidsområde på Vippetangen, Stena Line avgangs-terminalen i Oslo. Jobbet med innsjekk, booking og konsultasjon for reisende.
Gardermoen Militære Flystasjon, Forsvaret
Vaktsoldat
2014 - 2015
Førstegangstjeneste i forsvaret.
Education
Universitetet i Oslo
Bachelor Medievitenskap, Mediefag
2015 - Current
Fordypning i Medievitenskap
 • Attachments
 • Information

  Age

  25

  Location

  Oslo, Norway

  Roles

  PR & Content
  Designer
  Marketing
  Project management
  Sales
  Other

  Tags

  Journalism
  Analytics
  Design
  Kvalitativ
  Kvantitativ
  Medievitenskap
  Filmfordypning
  CustomerService