Toni Zovko
Partner at MediaXpressen
About me
0 VOTES
102 VIEWS

https://no.linkedin.com/in/tonizovko https://twitter.com/

Work
MediaXpressen
Partner
2016 - Current
Hjelper bedrifter med å øke inntektene ved å utnytte potensiale på nett. -Nettløsninger -Sosiale medier -Tekstforfatting/søkemotoroptimalisering -Google
Grønt punkt
Prosjektansvarlig
2015 - 2015
Oppsøkte forskjellige bedrifter rundt omkring i Norge i forbindelse med et omfattende miljøprosjekt der målet var å automatisere beregning av emballasjemengder. Ansvarlig for å samle inn data på emballasjevekter tilknyttet Grønt Punkts medlemmer og lære opp nye medarbeidere.
Venezu
Kundekonsulent
2015 - 2015
Ringe ut til beslutningstakere blant verdens ledende dataselskaper, rette kundelister, drive markedsføringsundersøkelser, avdekke leads, booke møter og drive salgskampanjer for dem. - Utleid til IT-verket og nLogic i forbindelse med booking av møter og oppfølging av leads.
POI NORDIC/Media og Næringsliv
Medieselger/Innholdsprodusent
2015 - 2015
Booking av møter for uteselgere i Oslo og Akershus for magasinet Media og Næringsliv. Innlede samtaler rundt annonseplass og avtale møter, samt kunderegistrering og holde utselgere oppdatert via telefon og kunderegistrering i Google kalender og Excel. Ansvarlig for skriving av artikler og fotografering av kunder.
IPSOS MMI
Intervjuer
2013 - 2013
Landsdekkende markedsundersøkelser. Innsamling av informasjon via telefon og gjennom aktiviteter på gaten. Innsikt i hvordan kommunisere med ulike typer mennesker for å oppfylle fastsatte mål.
Røros Flyservice
Kunde og driftsassistent
2010 - 2010
Kunde og driftsassistent. Innsjekk og kundeservice i avgangshallen og vedlikehold av innsjekkingsmaskiner. Bestått kurs for sikkerhetsklarering i transitthallen. Jobbet i team, veiledet passasjerer og håndterte klager i noen av de mest hektiske månedene i flyindustrien.
Education
Handelshøyskolen BI
Bachelorgrad i Markedsføringsledelse,
2010 - 2014
Information

Age

25

Location

Oslo, Norway

Roles

Marketing
Sales

Tags

Innholdsproduksjon
Blogging
Sosiale medier
SEO
Wordpress
Photoshop
Illustrator
Indesign
Google Analytics
Google AdWords
DNB logoSponsored byDNB logo

Post basic job ads for free

Save 5000NOKCreate job buttonlearn more