Skills
Innholdsproduksjon
Blogging
Sosiale medier
SEO
Wordpress
Photoshop
Illustrator
Indesign
Google Analytics
Google AdWords
About"

https://no.linkedin.com/in/tonizovko https://twitter.com/

"
Experience
MediaXpressenRådgiver2016 - Current
Hjelper bedrifter med å øke inntektene ved å utnytte potensiale på nett. -Nettløsninger -Sosiale medier -Tekstforfatting/søkemotoroptimalisering -Google
Grønt punktProsjektansvarlig2015 - 2015
Oppsøkte forskjellige bedrifter rundt omkring i Norge i forbindelse med et omfattende miljøprosjekt der målet var å automatisere beregning av emballasjemengder. Ansvarlig for å samle inn data på emballasjevekter tilknyttet Grønt Punkts medlemmer og lære opp nye medarbeidere.
VenezuKundekonsulent2015 - 2015
Ringe ut til beslutningstakere blant verdens ledende dataselskaper, rette kundelister, drive markedsføringsundersøkelser, avdekke leads, booke møter og drive salgskampanjer for dem. - Utleid til IT-verket og nLogic i forbindelse med booking av møter og oppfølging av leads.
POI NORDIC/Media og NæringslivMedieselger/Innholdsprodusent2015 - 2015
Booking av møter for uteselgere i Oslo og Akershus for magasinet Media og Næringsliv. Innlede samtaler rundt annonseplass og avtale møter, samt kunderegistrering og holde utselgere oppdatert via telefon og kunderegistrering i Google kalender og Excel. Ansvarlig for skriving av artikler og fotografering av kunder.
IPSOS MMIIntervjuer2013 - 2013
Landsdekkende markedsundersøkelser. Innsamling av informasjon via telefon og gjennom aktiviteter på gaten. Innsikt i hvordan kommunisere med ulike typer mennesker for å oppfylle fastsatte mål.
Røros FlyserviceKunde og driftsassistent2010 - 2010
Kunde og driftsassistent. Innsjekk og kundeservice i avgangshallen og vedlikehold av innsjekkingsmaskiner. Bestått kurs for sikkerhetsklarering i transitthallen. Jobbet i team, veiledet passasjerer og håndterte klager i noen av de mest hektiske månedene i flyindustrien.
Education
Handelshøyskolen BIBachelorgrad i Markedsføringsledelse, 2010 - 2014