About
Experience
SeniorDevOnly ASPartner2014 - Current
SENIORUTVIKLERE DU HAR RÅD TIL SeniorDevOnly er et selskap startet av tre gründere med lang erfaring i noe av det viktigste som en gründer står ovenfor - Hvordan utvikle en ide til et ferdig produkt. Vi har lang internasjonal erfaring med hands-on kontroll på outsourcing, offshoring og IT-utvikling fra flere land, og har selv erfart hva som virker og ikke virker. Selskapet er lokalisert i Bergen, og har utviklingskontor i Kiev i Ukraina. Vi mener at for å lykkes som gründer med din ide er det viktig å jobbe tett med utviklerne. Det betyr at det er du/dere som er leder over teamet, mens vi tilrettelegger og sørger for at forutsetningene er der. Stikkord er god arkitektur, tidsriktige teknologivalg, samt å etablere gode prosesser tilpasset ditt selskap. Vi jobber “lean” og gjennomfører daglige morgensmøter over videokonferanse og gjør hyppige leveranser.
DiggEcard ASHead of Development2014 - Current
Diggecard har to hovedfunksjoner: - Skann inn dine fysiske gavekort og sett en varsling før utløpsdato. - Kjøp, send og bruk av digitale gavekort. Diggecard er en digital gavekortløsning for din Android. Kjøp og send gavekort til familie, venner, bekjente og kollegaer 24 timer i døgnet, direkte fra mobiltelefonen. Gavekortene kan brukes direkte fra din mobiltelefon i butikker og andre brukersteder. I Diggecard har man alltid oversikt over gavekortenes saldo og utløpsdato, samt at man til enhver tid har gavekortene med seg «i lommen". Appen er enkel i bruk, og ved innløsning av et digitalt gavekort holder man smarttelefonen mot anvist sted ved kassepunkt. Betaling gjennomføres og saldo oppdateres. Enklere blir det ikke. Diggecard applikasjonen inneholder lister og kategorier over tilbydere og brukersteder av gavekortene. Har du først mottatt et gavekort i Diggecard, så mister eller glemmer du aldri gavekortet igjen! Gavekortene ligger seg i kronologisk rekkefølge og gir deg varsel når utløpsdato nærmer seg.
bSafe IncHead of Development - Java Backend, Front End, Android, Sencha Touch 2 Developer, etc2012 - Current
Worked as Head of Development for Bipper, managing our two development teams in Palo Alto and Kiev. Responsible for the whole Bipper IT infrastructure - deciding frameworks, tools, programming paradigms and best practices to follow. Expert in Java backend and Android. Spring, Maven, Gradle, Ant, Git, Continues Integration, Jetbrains TeamCity, Selenium, EasyMock, Mockito, Unit tests, Integration, Web driven test and REST API testing ,Tomcat, JBoss, Jetty, MySQL, Postgres, H2, HSQL, Javascript, HTML 4, HTML 5, CSS 2, CSS 3, SASS, Sencha Touch 2
First Tuesday BergenStyremedlem - First Tuesday Bergen2008 - Current
First Tuesday i Bergen er et uformelt nettverk innen høyteknologi-sektoren, som kobler innovasjon, ressurser, produkter, tjenester, kunder, leverandører, foretak, mennesker, kompetanse og idéer. Vi arrangerer 10 arrangementer i året i samarbeid med ulike bedrifter og aktører i Bergensområdet. Tema spenner fra apps, fisk, eiendom, romfart, gründerskap, sikkerhet, grønn energi, brukeropplevelser, mm. Sjekk ut foredragslisten: http://www.firsttuesdaybergen.com/foredragsholdere/ Undertegnede har vært med siden 2008.