Skills
Adobe Creative Suite
SolidWorks
Rhino3D
VRay
Sketching
Concept Development
Presentation Drawing
Product Design
Graphic Design
Photography
Ethnography
Prototyping
Model Making
Illustration
CAD
3D Modelling
Rapid Prototyping
About"

Jeg er en multi- disiplinert designer, med dette mener jeg at jeg har erfaringer og kunnskaper i og fra et bredt spekter innen design. Min nåværende stilling som eneste designer på huset gjør at jeg varierer mine arbeidsoppgaver og metoder daglig. Som designeren på huset må jeg forklare kompliserte aspekter ved design og prosjekter til andre profesjoner.  Jeg har tidligere fungert og fungerer også i dag som leder for flere grupper studenter fra HIOA med ulik bakgrunn som har brukt Kjeller Innovasjon som en ressurs i forbindelse med studie. Mine referanser kan også fortelle dere om flere situasjoner hvor samarbeid har vært viktig og hvor jeg har spilt en positiv rolle i den forbindelse. Selv om jeg i dag er selvstendig som den eneste designeren må jeg jobbe i samarbeid med prosjektledere, ideutviklere og andre partnere i forbindelse med mitt arbeid. Erfaringer jeg gjorde fra min tidligere jobb i «anytime leisure» hvor jeg jobbet hovedsakelig som en del av et team er noe jeg selvsagt bringer med meg hvor enn jeg går. Det var også hos «anytime leisure» jeg ble lært Google Analytics og Google AdWords programvarer for å hjelpe markedsføringssjefen med oppgaver og rapportering. Jeg har også jobbet med flere små oppgaver som web bannere, annonser m.m.

\n

Ved siden av jobben og finpussing av minenorskestudier tar jeg et kurs i webutvikling og koding. Dette kurset finner jeg veldig verdifullt utvikling av meg selv og min søken mot å bli mer allsidig, kunnskapsrik og verdifull i en stilling som denne. Kurset lærer meg blant annet om HTML, CSS, Javascript og  iQuery. Kurset vil være fullført innen kort tid.

"
Experience
Kjeller Innovasjon ASDesigner2015 - 2016
Jeg jobber som en design konsulent. Jeg jobber med og på produkter i samarbeid med bl.a. NILU, NORSAR og Skanska. Jeg jobber med utviklingen av fysiske produkter så vel som utvikling av design metoden for tilpasning til andre arbeidsmiljø. Problemløsning, forarbeid, undersøkelser/forskning og design av nylige produserte ideer (som har flere milliarder som potensiale) er nøkkelord. Jeg jobber hovedsakelig med produktdesign og mekaniske design. I tillegg jobber jeg med grafisk design, DTP, illustrasjon, merke design og som fotograf. Et par ganger i løpet av året får vi studentgrupper og bachelor studenter innen produktdesign fra HiOA og jeg ledet og fungerte som kontaktpersonen mellom studenter og Kjeller Innovasjon i forbindelse med dette.
Anytime LeisureGrafisk Designer/Markedsføring2013 - 2014
Ansvarlig for behandling og innputt av store kvantum data og informasjon på databasen i forbindelse med presentasjoner. Min dag gikk ut på å legge inn data samt. grafisk design, katalog design, fotografering, markedsundersøkelser, konkurranse analyse, SEO, Google AdWords, produkt informasjons innhenting og sammenligning av info og prosesser. I tillegg til reklamer(markedsføring), web design, presentasjon og bilde og data prosessering.
Education
Edinburgh College of ArtMA Product Design, Design2011 - 2012
Master oppgave– underarms protese for det nasjonale helsevesenet i Storbritannia. Jobbet med Rhino 3D, SolidWorks og flere rendering programmer. Ide- og konseptutvikling samt. Sketching var fremtredende elementer i prosjektet. Gjennom masteren ble mine “2D” og “3D” ferdigheter forbedret i stor grad, i likhet med mine presentasjonsferdigheter. Arbeid viser også til bruk av “Research”/forskning for til slutt å lage og utvikle fungerende produkter. Jeg ledet et profittbasert prosjekt for studenter. Prosjektet inkl. bla. design, produksjon og salg av produkter m.m. Masteren gjorde at mine “2D” og “3D” ferdigheter ble perfeksjonert.