Robin Kristensen
Weekend Worker at Eurosport
About me
0 VOTES
165 VIEWS
22 år gammel gutt som er født og oppvoks i Oslo i en litt unormal familie. Med en far som har levd av sjonglering hele mitt liv har jeg lært å stole på mine ideer, tørre å skille seg ut og tenke på nye måter å gjøre ting på. Har studert markedskommuniksjon på BI og ved siden har jeg startet egen bedrift som varte i ett og et halvt år, hadde økonomiansvarlig verv på BI, jobbet med salg. Stor interesse for reklame, sponsing og merkevarebygging. Veldig god til å tegne på snap
Work
Eurosport
Weekend Worker
2015 - Current
Sosiale medier, og skrive og oversette pressemeldinger
Sketch Production
Freelancer
2014 - Current
Arbeidsoppgaver knyttet til ulike eventer med opprigging, gjennomførelse og nedrigging. Et eksempel på event var utstillingen av Game of Thrones i Oslo.
Face2Face
Field Marketing-promotør
2015 - Current
Salg av American Express-kredittkort med gode resultater
Concept Communication
Sisteleddsmarkedsfører
2014 - 2015
B2C-markedsføring og promotering i ulike kampanjer
Hamleys
Demostratør
2013 - 2015
Butikkmedarbeider med arbeidsoppgaver som er å demonstrere butikken sine leker, samt stå på Karl Johan for å skape oppmerksomhet rundt butikken, og trekke inn nye kunder.
PR-Operatørene
Deltaker i Distruption Lab
2015 - 2015
Deltaker i studentgruppen Disruption Lab hos PR-Operatørene. Studentgruppe som gir reel arbeidserfaring fra byrå, ekte cases levert av kunder og utarbeiding av ideer til kampanjer.
SBIO-Event
Økonomiansvarlig
2015 - 2015
SBIO-Event har ansvaret for driften av Kroa, som er studentkroen på Handelshøyskolen BI. Min oppgave var å holde kontroll på budsjett, bilag og regnskap. Hadde ansvaret for gjennomføring av kvalifiseringsrunden innad på BI for TV2 sin studentturnering i FIFA 15.
PR-linjen, Handelshøyskolen BI
Økonomiansvarlig
2014 - 2015
Økonomiansvarlig i styret for linjeforeningen for PR og Markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI. Min oppgave som økonomiansvarlig var å holde kontroll på bankkonto, budsjett, bilag og regnskap. Holde god kontakt med økonomi-gruppen og økonomiansvarlig i SBIO-ledelsen. Samt bistå i styremøter, planlegging av sosiale og faglige arrangementer, og sørge for en god og sikker hverdag for studentene i linjeforeningen.
Åpen Hall Bøler
Ordensvakt
2013 - 2014
Ordensvakt for aktivitetstilbud i Bøler Hallen for barn og ungdom i alderen av 13 til 19 år.
Lumberjack DA
CEO og Markedsansvarlig
2013 - 2014
Startet opp et selskap som importert deksler laget av tre til Iphones. Erfaring med kontakt med leverandør, til oppstartsprosessen, markedsføring i Sosiale Medier, kundeservice og kundekontakt.
Education
Handelshøyskolen BI
Bachelor i Markedskommuniksjon,
2012 - 2015
Information

Age

24

Location

Oslo, Norway

Roles

Marketing
Sales
Other

Tags