Ramin Esmaeli
Tekniker - Oppstartshjelp at University of Agder
About me
0 VOTES
18 VIEWS

Jeg er en snart 20 år gammel student som går Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Agder. Lidenskapelig opptatt av plantebasert mat og miljø. Har tidligere vært økonomiansvarlig for Operasjon Dagsverk i Moss og er nåværende bedriftsleder for karrieredagen ved UiA og jobber som spesialist ved Tusenfryd

Work
University of Agder
Tekniker - Oppstartshjelp
2016 - Current
Universitetet i Agder er Norges sørligste universitet, med campuser i Kristiansand og Grimstad. UiA har 12 000 studenter, 1 200 ansatte, og et bredt studietilbud. Oppgavene mine består av å være til hjelp under oppstartsfasen under digitale eksamener ved eventuelle problemer.
Tusenfryd AS
Spesialist
2015 - Current
Klikk for å redigere stillingssbeskrivelseTusenfryd er en fornøyelsespark ved Vinterbro i Ås kommune. Parken ligger omtrent 20 kilometer sør for Oslo sentrum, på vestlig side av E6 og E18. TusenFryd ble offisielt åpnet 11. juni 1988 etter en byggeperiode på 18 måneder, og har siden da vokst til å bli en av Norges største fornøyelsesparker med sine 34 attraksjoner og i underkant 500 000 besøkende årlig. Jobber som spesialist der sentrale oppgaver er internkontroll, konflikthåndtering og førstehjelp.
Information

Age

20

Location

Kristiansand, Norway

Roles

Co-Founder
Marketing
Project management
Sales
Recruiting/HR
Investor
Product management
Designer

Tags