Pia Sofie Øye
Kommunikasjonsmedarbeider at PR-studentane
About me
0 VOTES
157 VIEWS
Jeg interesserer meg veldig for kommunikasjon og formidling. Som person er jeg strukturert, effektiv og samarbeidsvillig. Jeg trives med å arbeide i team hvor vi gjør hverandre bedre. Jeg liker å ha ansvarsfølelse, er interessert i sosiale medier, markedsføring, kommunikasjon, mennesker m.m. Nå studerer jeg siste året på PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda, og ser veldig fram til den dagen jeg endelig får jobbe med det jeg brenner for.
Work
PR-studentane
Kommunikasjonsmedarbeider
2014 - Current
PR-studentane er en studentorganisasjon som tilbyr gratis kommunikasjonstjenester både internt og eksternt gjennom samarbeid med forskjellige bedrifter. Høst 2015: - Prosjektleder for et prosjekt hvor vi skal hjelpe et nystartede selskapet med å nå ut til potensielle kunder med sitt tjenestetilbud. Dette innebærer grafisk profil, tekstproduksjon, visittkort, brosjyre, sosiale medier og nettside. - Deltar på et prosjekt for å opprette en kommunikasjonsstrategi for Studenttinget i Volda (STiV) på forskjellige plattformer. Høst 2014: - Deltok på et prosjekt som tok for seg kommunikasjonsarbeid/utviklet forslag til kommunikasjonsstrategi for Aalesund International School (AaIS).
SPAR
Tilkallingsvakt
2012 - Current
31.10.14: Ansvarlig for drift av Spar Volda sin Facebook-side. 01.12.12 - 01.09.2015: deltidsmedarbeider F.o.m. september 2015 reduserte jeg stillingen til å være tilkallingsvakt, for å kunne prioritere bachelorskriving, praksis, samt arbeid med PR-studentane.
Education
Høgskulen i Volda
PR, kommunikasjon og media,
2013 - Current
Information

Age

24

Location

Volda, Norway

Roles

Tags

Indesign
Teamwork
Customer service
Team Leadership
Social media
Microsoft Word
English
Communication
Strategic communication