Pia Sofie Øye
Kommunikasjonsmedarbeider at PR-studentane
About me
0 VOTES
88 VIEWS
Jeg interesserer meg veldig for kommunikasjon og formidling. Som person er jeg strukturert, effektiv og samarbeidsvillig. Jeg trives med å arbeide i team hvor vi gjør hverandre bedre. Jeg liker å ha ansvarsfølelse, er interessert i sosiale medier, markedsføring, kommunikasjon, mennesker m.m. Nå studerer jeg siste året på PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda, og ser veldig fram til den dagen jeg endelig får jobbe med det jeg brenner for.
Work
PR-studentane
Kommunikasjonsmedarbeider
2014 - Current
PR-studentane er en studentorganisasjon som tilbyr gratis kommunikasjonstjenester både internt og eksternt gjennom samarbeid med forskjellige bedrifter. Høst 2015: - Prosjektleder for et prosjekt hvor vi skal hjelpe et nystartede selskapet med å nå ut til potensielle kunder med sitt tjenestetilbud. Dette innebærer grafisk profil, tekstproduksjon, visittkort, brosjyre, sosiale medier og nettside. - Deltar på et prosjekt for å opprette en kommunikasjonsstrategi for Studenttinget i Volda (STiV) på forskjellige plattformer. Høst 2014: - Deltok på et prosjekt som tok for seg kommunikasjonsarbeid/utviklet forslag til kommunikasjonsstrategi for Aalesund International School (AaIS).
SPAR
Tilkallingsvakt
2012 - Current
31.10.14: Ansvarlig for drift av Spar Volda sin Facebook-side. 01.12.12 - 01.09.2015: deltidsmedarbeider F.o.m. september 2015 reduserte jeg stillingen til å være tilkallingsvakt, for å kunne prioritere bachelorskriving, praksis, samt arbeid med PR-studentane.
Education
Høgskulen i Volda
PR, kommunikasjon og media,
2013 - Current
Information

Age

23

Location

Volda, Norway

Roles

Tags

Indesign
Teamwork
Customer service
Team Leadership
Social media
Microsoft Word
English
Communication
Strategic communication
DNB logoSponsored byDNB logo

Post basic job ads for free

Save 5000NOKCreate job buttonlearn more