Skills
Indesign
Teamwork
Customer service
Team Leadership
Social media
Microsoft Word
English
Communication
Strategic communication
About"Jeg interesserer meg veldig for kommunikasjon og formidling. Som person er jeg strukturert, effektiv og samarbeidsvillig. Jeg trives med å arbeide i team hvor vi gjør hverandre bedre. Jeg liker å ha ansvarsfølelse, er interessert i sosiale medier, markedsføring, kommunikasjon, mennesker m.m.\n\nNå studerer jeg siste året på PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda, og ser veldig fram til den dagen jeg endelig får jobbe med det jeg brenner for."
Experience
PR-studentaneKommunikasjonsmedarbeider2014 - Current
PR-studentane er en studentorganisasjon som tilbyr gratis kommunikasjonstjenester både internt og eksternt gjennom samarbeid med forskjellige bedrifter. Høst 2015: - Prosjektleder for et prosjekt hvor vi skal hjelpe et nystartede selskapet med å nå ut til potensielle kunder med sitt tjenestetilbud. Dette innebærer grafisk profil, tekstproduksjon, visittkort, brosjyre, sosiale medier og nettside. - Deltar på et prosjekt for å opprette en kommunikasjonsstrategi for Studenttinget i Volda (STiV) på forskjellige plattformer. Høst 2014: - Deltok på et prosjekt som tok for seg kommunikasjonsarbeid/utviklet forslag til kommunikasjonsstrategi for Aalesund International School (AaIS).
SPARTilkallingsvakt2012 - Current
31.10.14: Ansvarlig for drift av Spar Volda sin Facebook-side. 01.12.12 - 01.09.2015: deltidsmedarbeider F.o.m. september 2015 reduserte jeg stillingen til å være tilkallingsvakt, for å kunne prioritere bachelorskriving, praksis, samt arbeid med PR-studentane.
Education
Høgskulen i VoldaPR, kommunikasjon og media, 2013 - Current