Skills
Salgsledelse
Markedsplass
Marketplace
Business development
Solution Selling
Account Management
Entrepreneurship
E-commerce
Leadership
About"

Founder of Evner.no, the Airbnb for skills and knowledge. Visit our profile here: https://www.startupmatcher.com/s/evneras-1 and feel free to connect on morten(@)evner.no or 97661100.

Currently looking for co-founders with skills within IT (web programmers), web design and marketing (especially social media marketing).

Master in Business, Economics and Leadership with 15 years experience from start ups within IT and Media, focusing on business development and sales development. 


LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/medhus/


Will be pitching Evner.no on DNB NXT on September 28 15.45 - 16.45 in Auditorium 1. Come and watch!"
Experience
Evner.noCEO2016 - Current
Evner.no er en markedsplass hvor man kan dele sine evner og lære noe nytt. Er du student med behov for en ekstrajobb? Er du pensjonert lærer og savner å undervise i ny og ne? Eller brenner du inne med kunnskap du har lyst til å spre? Å lære bort noe man kan er både givende og utviklende, i tillegg til at det kan gi en god ekstrainntekt. Se for deg at du har hjulpet en elev med leksene, og nå har hun kommet inn på den skolen hun ønsket mest. Eller hva med å ha lært en småbarnspappa å spille gitar, og nå sitter han og spiller nattasanger for barna sine. Du trenger ikke være ekspert på noe for å undervise i det, bare se an ditt eget (evne)nivå opp mot elevenes og tilby undervisning til de som har noe å lære av deg.
Commaxx ASHead of Sales2012 - 2013
Commaxx tilbyr teknisk ledende produkter og tjenester for å gi bedrifter økt konkurranseevne og lønnsomhet. Commaxx har unik ekspertise innen løsninger for tilgang, virtualisering, cloud og administrasjon av infrastruktur. Commaxx er distributør for blant annet Citrix, Microsoft, Veeam, Res, AppSense og Wyse. Commaxx er Norges ledende kursleverandør med status som autorisert kurssenter for Citrix, VMware, Wyse og Microsoft og er godkjent Prometric- og Pearson Vue Test Center.
Comperio ASAccount Director2007 - 2010
Ansvarlig for løsningssalg av den markedsledende søkeplatformen FAST ESP, forretningsutvikling basert på søkeplatformen samt salg av konsulenter og egen software. Stillingen krever svært god forretningsforståelse, innsikt i kundens verdikjede og en strategisk og analytisk tilnærming. Ved langsiktig relasjonsbygging, forretningsutvikling og løsningssalg skapte jeg egen portefølje i tillegg til å ivareta og videreutvikle flere nøkkelkunder. Fra 2009 hadde jeg ansvar for forretningsområdet Internet Business som dekket Online Media, Directories, Classifieds og eCommerce. I denne tiden skapte jeg spesielt sterke relasjoner i norsk og svensk mediebransje.
Education
Handelshøyskolen BIMaster, Siviløkonomi1999 - 2003
Master's Degree
University of OsloProfessional Degree, Psychology1997 - 1998
Professional Degree