Morten Stang-Medhus
CEO and Founder at Evner.no
About me
1 VOTES
128 VIEWS

Master in Business, Economics and Leadership with 15 years experience from start ups within IT and Media, focusing on business development and sales development. 


LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/medhus/

Work
Evner.no
CEO
2016 - Current
Evner.no er en markedsplass hvor man kan dele sine evner og lære noe nytt. Er du student med behov for en ekstrajobb? Er du pensjonert lærer og savner å undervise i ny og ne? Eller brenner du inne med kunnskap du har lyst til å spre? Å lære bort noe man kan er både givende og utviklende, i tillegg til at det kan gi en god ekstrainntekt. Se for deg at du har hjulpet en elev med leksene, og nå har hun kommet inn på den skolen hun ønsket mest. Eller hva med å ha lært en småbarnspappa å spille gitar, og nå sitter han og spiller nattasanger for barna sine. Du trenger ikke være ekspert på noe for å undervise i det, bare se an ditt eget (evne)nivå opp mot elevenes og tilby undervisning til de som har noe å lære av deg.
Commaxx AS
Head of Sales
2012 - 2013
Commaxx tilbyr teknisk ledende produkter og tjenester for å gi bedrifter økt konkurranseevne og lønnsomhet. Commaxx har unik ekspertise innen løsninger for tilgang, virtualisering, cloud og administrasjon av infrastruktur. Commaxx er distributør for blant annet Citrix, Microsoft, Veeam, Res, AppSense og Wyse. Commaxx er Norges ledende kursleverandør med status som autorisert kurssenter for Citrix, VMware, Wyse og Microsoft og er godkjent Prometric- og Pearson Vue Test Center.
Comperio AS
Account Director
2007 - 2010
Ansvarlig for løsningssalg av den markedsledende søkeplatformen FAST ESP, forretningsutvikling basert på søkeplatformen samt salg av konsulenter og egen software. Stillingen krever svært god forretningsforståelse, innsikt i kundens verdikjede og en strategisk og analytisk tilnærming. Ved langsiktig relasjonsbygging, forretningsutvikling og løsningssalg skapte jeg egen portefølje i tillegg til å ivareta og videreutvikle flere nøkkelkunder. Fra 2009 hadde jeg ansvar for forretningsområdet Internet Business som dekket Online Media, Directories, Classifieds og eCommerce. I denne tiden skapte jeg spesielt sterke relasjoner i norsk og svensk mediebransje.
Education
Handelshøyskolen BI
Master, Siviløkonomi
1999 - 2003
Master's Degree
University of Oslo
Professional Degree, Psychology
1997 - 1998
Professional Degree
Information

Age

40

Location

Haslum, Norway

Roles

Marketing
Project management
Sales
Finance
Business Development
Co-Founder

Tags

Salgsledelse
Markedsplass
Marketplace
Business development
Solution Selling
Account Management
Entrepreneurship
E-commerce
Leadership