Skills
copywriting
content marketing
social media
digital marketing
illustrator
indesign
creative marketing
creative development
retail marketing
About"

• Har jobbet to år som Kreatør/Tekstforfatter i\nreklamebyrå.\n

• Har en Bachelor i kreativ markedskommunikasjon.\n

• Har studert internasjonal markedskommunikasjon i\nAustralia.\n


Jeg er 24 år, kommer fra Harstad og brenner for god kummunikasjon.\n Jeg ser for øyeblikket etter en jobb hvor læringskurven går OPP!

De siste to årene har jeg jobbet i Craft Oslo, hvor jeg har\n fått god erfaring innen retail og jeg har fått sjansen til å jobbe\n både strategisk og kreativt med flere store kunder.\nTekstuelt har jeg stor bredde i sjanger, språk og form etter en \nsvært variert arbeidshverdag, hvor jeg også har fått jobbe med\nCrafts søsterbyrå McCann og SDG. Jeg syns det er fantastisk \nmorsomt å kunne følge en kunde gjennom et helt prosjekt, fra \ntidlig idé og strategi, til ferdigstilling og produksjon.

Jeg brenner for digital markedsføring og sosiale medier, og har vært med på å utvikle nye nettsider og kampanjer på sosiale medier for flere store kunder. Jeg trives veldig godt i reklamebransjen og har det best når jeg har muligheten til å jobbe kreativt.

Jeg er vant til høyt tempo på jobb og til å sjonglere flere prosjekter samtidig, det er da jeg fungerer best. Som person og arbeidstaker er jeg både kreativ, strategisk, strukturert, snartenkt og svært dedikert. 


Se også min portfolio:

https://www.marthejakobsen.no/ 


"
Experience
Craft WorldwideTekstforfatter2015 - Current
Idé og konseptutvikling, retail mekanikker, tekstarbeid, innholdsproduksjon, oversettelser og versjonering, oppfølging av kampanjer og prosjekter, digital markedsføring.
Education
Norges Kreative HøyskoleBachelor, Bachelor i kreativ markedskommunikasjon 2012 - 2015
Dette studiet gav meg kompetanse innen tekst, visuell kommunikasjon, prosjektledelse, kreative prosesser og kommunikasjonsstrategi.
RMIT University Melbourne Bachelor, Internasjonal markedskommunikasjon 2014 - 2014
Som en del av min Bachelor ved NKH utvekslet jeg ett semester i Melbourne, Australia hvor jeg tok: Copywriting, International Marketing Communications, Mass Media in Asia og Communication Histories & Technologies ved RMIT University Melbourne.
Kulturakademiet v/Høgskolen i Vestfold, BarcelonaEtt semester , Ex.phil, Ex.fac og fordypning i idéhistorie2011 - 2011
Tilbragte et halvt år i Barcelona hvor jeg studerte gjennom Høgskolen i Vestfold.