About
Experience
DjeneeCustomer Solution Manager | Supplier connector | Cordinator | Web master | Growth hacker2015 - Current
Djenee är nystartad digital concierge service som hjälper privatpersoner och företag med vad som helst, när som helst, så länge det är lagligt, möjligt och kund kan betala. Då jag är bland de första in i företaget så kommer min roll vara att hjälpa till med uppbyggandet av företaget med fokus på att skapa digital tillväxt.
Sture StudentCo-founder2013 - Current
Sture Student är en smart app för köp och sälj av kurslitteratur som jag och två andra startade i september 2013 och lanserade i augusti 2014. I dagsläget agerar jag marknadschef och har hand om all marknadsföring och kontakt med intressenter men är även involverad i de flesta andra delarna av verksamheten. Hittills har jag via marknadsföring genererat 10 000 användare till oss, etablerat ett samarbete med CDON och legat bakom filmen som kan ses nedan.
BK konfektion ABShopkeeper2007 - Current
Sedan 2012 arbetar jag med utvecklingen och administration av www.bkherr.se. Detta innebär jobb med allt från design, SEO, Google analytics och adwords samt lägga in produkter med beskrivningar m.m. BK Konfektion är ett familjeföretag som startades av min mamma i Augusti 2007 och vi har en herr samt dambutik i Täby. Till en början så jobbade jag efter skolan och helger som säljare i butiken. I samband med att jag flyttade ner till Lund för studier så drog jag igång en frack och smoking butik. Butiken hade jag i en källarlokal i huset där jag bodde och hade tidsbokning samt drop in (då det inte var några problem för mig att gå ner till källaren så länge jag var hemma).