Skills
digital markedsføring
SEO
Facebook Buisness
Photoshop
InDesign
eMareketeer
EPIserver
Umbraco
WIX
Media
B2B
B2C
About"

Kjernekompetanse   Evnen til å se muligheter og samarbeide.  

Fagkompetanse   Media, varehandel, budsjett, digital markedsføring og analyse  

Erfaringskompetanse   Koordinering, planlegging og kontroll   

"
Experience
ArmaturjonssonMarkedskoordinator2018 - Current
Markedskommunikasjon som innbefatter vedlikehold av hjemmeside, publisering på FB, Snapchat, Instagram, Twitter og LinkedIn, samt utsendelse av nyhetsbrev. Håndtere annonser og analyse gjennom Google analytics og adwords. Utvikle markedsmateriell, annonser, videoer og artikler. Koordinere og gjennomføre produktlanseringer. Utforme markedsplaner i samarbeid med salg. Organisere kampanjer med innhold i samarbeid med salg og kunder. Støtte salg med utstillinger og messer (design, planlegging, koordinering, produktlanseringer etc.). Organisere utgivelse av produktkatalog og brosjyrer.
Heat of NorwayDigital markedsansvarlig2016 - Current
Startet opp nettside med nettbutikk på www.heatonorway.com for min mann. I tillegg har jeg ansvaret for markedskommunikasjon som innbefatter vedlikehold av hjemmesider, publisering på FB, Snapchat, Instagram, Twitter og LinkedIn, samt utsendelse av nyhetsbrev. Håndtere annonser og analyse gjennom Google analytics og adwords, samt Bing Ads.
Bayer Markedsansvarlig2016 - 2017
Supportere salgs-, markeds-, og medisinsk avdeling for Xarelto og Kvinnehelse. Koordinere, rapportere møter, arrangementer internt og eksternt. Utforme og administrere invitasjoner og arrangementer. Lage kontrakter og fakturagrunnlag, samt arkivbehandling. Være oppdatert på regler og lover for legemiddelbransjen.
Scandza Salg NorgeSalgskoordinator2015 - 2016
Produserte kampanjemateriell for butikk, hjalp til med å arrangere nasjonalt salgsmøte.
NorgesGruppen ASADigital markedskoordinator2015 - 2015
Arbeidsoppgaver: 1:1 markedskanaler som nyhetsbrev, web, app og SMS-utsendelser, innholdsproduksjon og analyse. Oppdatere og vedlikeholde bildebank. Prosjektarbeid.
TVNorgeTrafficmedarbeider2005 - 2014
Segmentering, optimalisering og analyse av kampanjer for annonsør. Kontroll og koordinering av reklameblokker, promoblokker og reklamefilmer
Education
Norges MarkedshøgskoleMaster of Science in Marketing, Markedsføring2003 - 2004

Norges MarkedshøgskoleSivilmarkedsfører, Markedsføring1999 - 2003

The University of Texas at Arlingoton, Markedsføring2002 - 2002
Utveksling gjennom Norges Markedshøyskole