Karoline Bøhlerengen
Student
About me
1 VOTES
139 VIEWS

 

Mitt navn er Karoline Bøhlerengen. Jeg tar en bachelor i interaktivt desgin ved Westerdals Oslo ACT (gamle NITH). Jeg er ferdig med mine studier nå til jul og er derfor ute etter en fulltidsstilling. I løpet av mine 3 år på Westerdals har vi fått en grundig innføring i blant annet interaksjonsdesign, brukertesting og konseptutvikling. I tillegg til fokus på design og brukervennlighet, har vi også hatt fag ser vi lærer hvordan det skal utføres rent teknisk med teknologier som HTML/CSS, JavaScript og PHP. Vi har også fått en innføring i bruk av sosiale medier rettet mot bedrifter og Google AdWords og Google Analytics.

Jeg ser på meg selv som en kreativ og selvstendig person, med høy læringsvilje. Gjennom min utdanning har jeg jobbet mye i team og har gode erfaringer med dette. Når vi har jobbet med store gruppeinnleveringer på skolen har vi ofte brukt SCRUM metodikk.

Det siste året har jeg ved siden av studiene jobbet i en 40% stilling som webdesigner og sosiale medier ansvarlig hos Sense Norge. Her har jeg utviklet og designet sider i Wordpress og noe Joomla. Jeg har også hatt ansvar for Facebook og Instagram sidene til kunder. I tilleg til og sitte med design, utforming og tekst til nyhetsbrev for en rekke av kundene til Sense Norge.

Jeg har ved siden av studiene jobbet for Vanning AS, hvor jeg har utviklet brosjyrer og diverse markedsmatriell for produktannonsering. I 2015 satte jeg opp en ganske plain nettside for innenfra.no. Kunden ønsket en enkel nettside for å promotere  Youtube-videoer som kunden produserte, i tillegg til å ha mulighet til å legge ut oppdateringer selv.

Jeg kan tilby relevant kompetanse og en stor læringsvilje, i tillegg trives jeg i hektiske perioder og liker å jobbe mot tidsfrister. Håper jeg er en potensiell kandidat for stillingen.

Vedlagt ligger CV, ser frem til å høre fra dere.

Work
Nesodden kommune
Støttekontakt
2008 - Current
Er støttekontakt for en dame med hjerneskade. Stillingen går ut på og være sammen med henne, å assistere henne med det hun trenger hjelp til
Sense
webdesigner og sosiale medier ansvarlig
2015 - 2016
Arbeidsoppgaver jeg hadde hos Sense er design av nettsider, oppdatere facebooksidene for våre kunder. Lagde også noe print matriell som f.eks annonser.
 • Attachments
 • Information

  Age

  25

  Location

  Oslo, Norway

  Roles

  Marketing
  Frontend Developer
  Designer
  PR & Content

  Tags

  CSS
  HTML
  Wordpress
  Sosial media
  Interaction design
  Photoshop
  Indesign
  Marketing