Jonas Wærstad
Medieovervåker at Yomando AB
About me
0 VOTES
125 VIEWS
Work
Yomando AB
Medieovervåker
2014 - Current
Ansvar for Rikskveld-skift, som inkluderer de største riksdekkende TV- og radiokanalene. Jobben består i digital indeksering av nyhetsbildet, samt produksjon av sammendrag og rapporter med grunnlag i kundens preferanser. Arbeidet fordrer hurtig og effektiv bruk av et CMS for XML-overføring. Yomandos formål er å levere skreddersydd redaksjonell medieovervåkning til foretak og organisasjoner.
Boligmani.no
Nettjournalist / innholdsutvikler
2013 - Current
Utvikling av innhold basert på leseranalyser, i tillegg til research, featurestoff, intervjuer og kommentarstykker. Grunnleggende SEO av egnede artikkeltyper, i tillegg til noe bruk av Google Analytics og publiseringsverktøy for Facebook. Boligmani.no er Norges største bolignettsted. Hos nettmagasinet har jeg vært med på reisen fra idé til over 110 000 unike brukere per måned i snitt.
Hört
Kommunikasjonskonsulent / tekstforfatter
2012 - Current
Enkeltforetaket Hört tenker frem, utvikler og skriver kommunikasjonsløsninger for både selskaper og privatpersoner. Utført arbeid som tekst for web, oversettelser av forretningsplaner, transkribering, retoriske analyser innen krisekommunikasjon, rådgivning på tone og stemme, prosjekter innen native advertising og det meste annet som behøver en god penn og et klokt hode. Har blant annet jobbet med Zynk Leadership & Communication, Treats, Medier24, KLP og en rekke andre i de flester bransjer og næringer.
Information

Location

Oslo, Norway

Roles

Other
Marketing

Tags