Skills
Communications
Social media
Journalism
Photography
Writing
Sales
Rhetoric
Media science
About"Energisk jente med mange tanker om kommunikasjon og medier. "
Experience
Forsvaret - Norwegian Armed ForcesPresse- og informasjonssoldat2015 - Current
Jobber med kommunikasjon eksternt og internt, oppdaterer sosiale medier for Luftforsvaret, utarbeider intranettsidene til Luftforsvaret samt skriver saker og tar bilder til publikasjoner, i tillegg til Forsvarets intranett og Forsvaret.no
Radio Nova, OsloTekstforfatter og programleder2014 - Current
Tekstforfatter og programleder i Radiotjenesten, et politisk satireprogram.
UniversitasJournalist2011 - Current
Har skrevet tekster i sjangre som nyhet, kultur, reportasje, portrett, kommentar og anmeldelse i Norges største studentavis. Var mest aktiv fra 2011-13, men jeg bidrar fremdeles om tiden strekker til.
NRKOmviser2013 - 2014
Viste ulike besøksgrupper studioer og rom i TV- og radiohuset og fortalte historie, fakta og anekdoter om NRK på et noenlunde underholdende språk.
WiMP MusicPraktikant2014 - 2014
- Laget en fullstending kommunikasjonsplan for prosjektet - Opprettet relevante spillelister - Kontaktet relevante profiler og samarbeidspartnere for bidrag av spillelister, magasinartikler og annet samarbeid - Arrangerte lanseringsevent på Bislett - Samarbeidet med WiMP-redaksjonen og SoMe-sjef om promotering i WiMP og i sosiale medier - Forberedte pressesaker, skrev pressemateriell og kontaktet journalister - Jobbet med medieovervåkning og resultatoppfølging, samt gjorde medieanalyse - Analyserte annet statistikkmateriale
Face2FaceSalgspromotør2014 - 2014
Sommerjobb som salgspromotør på Gardemoen, hvor jeg solgte kredittkort av typen SAS EuroBonus American Express - en kampanje drevet av Face2face. En solid erfaring i en-til-en markedføring i et hektisk arbeidsmiljø, hvor man måtte prestere 100 prosent hver dag for å lykkes.