Jenny Gudmundsen
Presse- og informasjonssoldat at Forsvaret - Norwegian Armed Forces
About me
1 VOTES
68 VIEWS
Energisk jente med mange tanker om kommunikasjon og medier.
Work
Forsvaret - Norwegian Armed Forces
Presse- og informasjonssoldat
2015 - Current
Jobber med kommunikasjon eksternt og internt, oppdaterer sosiale medier for Luftforsvaret, utarbeider intranettsidene til Luftforsvaret samt skriver saker og tar bilder til publikasjoner, i tillegg til Forsvarets intranett og Forsvaret.no
Radio Nova, Oslo
Tekstforfatter og programleder
2014 - Current
Tekstforfatter og programleder i Radiotjenesten, et politisk satireprogram.
Universitas
Journalist
2011 - Current
Har skrevet tekster i sjangre som nyhet, kultur, reportasje, portrett, kommentar og anmeldelse i Norges største studentavis. Var mest aktiv fra 2011-13, men jeg bidrar fremdeles om tiden strekker til.
NRK
Omviser
2013 - 2014
Viste ulike besøksgrupper studioer og rom i TV- og radiohuset og fortalte historie, fakta og anekdoter om NRK på et noenlunde underholdende språk.
WiMP Music
Praktikant
2014 - 2014
- Laget en fullstending kommunikasjonsplan for prosjektet - Opprettet relevante spillelister - Kontaktet relevante profiler og samarbeidspartnere for bidrag av spillelister, magasinartikler og annet samarbeid - Arrangerte lanseringsevent på Bislett - Samarbeidet med WiMP-redaksjonen og SoMe-sjef om promotering i WiMP og i sosiale medier - Forberedte pressesaker, skrev pressemateriell og kontaktet journalister - Jobbet med medieovervåkning og resultatoppfølging, samt gjorde medieanalyse - Analyserte annet statistikkmateriale
Face2Face
Salgspromotør
2014 - 2014
Sommerjobb som salgspromotør på Gardemoen, hvor jeg solgte kredittkort av typen SAS EuroBonus American Express - en kampanje drevet av Face2face. En solid erfaring i en-til-en markedføring i et hektisk arbeidsmiljø, hvor man måtte prestere 100 prosent hver dag for å lykkes.
Information

Age

24

Location

Oslo, Norway

Roles

Other

Tags

Communications
Social media
Journalism
Photography
Writing
Sales
Rhetoric
Media science
DNB logoSponsored byDNB logo

Post basic job ads for free

Save 5000NOKCreate job buttonlearn more