Jasvinder Sadana
About me
0 VOTES
11 VIEWS

Jeg har 5 år erfaring som SAS analytiker med multinasjonale selskaper som Tata Consultancy Services og NIIT Limited. Jeg er en lidenskapelig SAS utvikler og agile scrum-master. Jeg specilalize i SAS makro og advance analytiks.

Work
NIIT Limited
Assistentleder
2015 - 2016
Utarbeidelse av statistiske modeller ved hjelp av regresjon og prediktiv modellering, etter oppdrag fra kunde. Kunde kommunikasjon, planlegging og administrasjon. Teknologi: SAS® 9.4, Scrum, Macro, SQL og Unix.
Indraprastha University
Assistentprofessor informasjonsteknologi
2013 - 2015
Industriekspert for SAS. Initierte industritreninger for 3100 studenter. Utviklet partnerskap med internasjonale universiteter. Startet Indian Society for Technical Education og var sekretær fororganisasjonens fakultets- og studentgruppe. Organiserte jobbmesser. Administrerte inntak for året 2014-15 med en omsetning på 7 millioner NOK. Undervisning, planlegging, ledelse, markedsføring, salg. Teknologi: SAS® 9.2, Macro, SQL og Unix.
Tata Consultancy Services
Assistent systemingeniør
2011 - 2013
Foranalyser til bruk for SAS for å øke beslutningsprosessen .Gjennomførte og koordinerte IT- treninger for 11 kontorer. Kunde kommunikasjon og koordinasjon. Teknologi: SAS® 9.2, Macro, SQL og Unix.
Education
Indraprastha University
Ph.D, Informatikk
2012 - Current
Jobber med 6 forskningspublikasjoner med tema bildegjenkjenning og filtrering. Har laget et algoritme for 3D-bilde filtrering. Teknologi: MATLAB®
Indraprastha University
Master, Digital og trådløs kommunikasjonsteknologi
2009 - 2011
Mobilkommunikasjon 3G og 4G standarder med vekt på satellitt-, mikrobølge- og optisk kommunikasjon. Behandling av kablet og trådløst nettverk.
Indraprastha University
Bachelor i elektronikk og kommunikasjonsteknologi , Elektronikk og kommunikasjonsteknologi
2005 - 2009
Digital og analog kommunikasjon.
 • Attachments
 • Information

  Age

  28

  Location

  Oslo, Norway

  Roles

  Data Science

  Tags

  SAS 9.4
  Sql
  Agile Scrum Master
  SAS macro
  Advance Analytics
  DNB logoSponsored byDNB logo

  Post basic job ads for free

  Save 5000NOKCreate job buttonlearn more