Hanne Rønningen
Daglig leder -Eiendomsutvikling - prosjektledelse -fagansvar
About me
0 VOTES
137 VIEWS

Min karrière til nå kjennetegnes av de muligheter jeg har turt å ta for å utvikle meg, både faglig og personlig. Gjennom stillinger som daglig leder, eiendomsmegler og fagansvarlig har jeg hatt behov for mine styrker for å se løsninger, ha struktur i arbeidsoppgavene, planlegge godt, forhandle, lede personal og prosjekter.

De senere årene har jeg brukt mye tid på å utvikle bedriftene jeg har jobbet for. Strategi og budsjettarbeid, endringsledelse, personalhåndtering, salgsoppfølging, etterlevelse av IKT-krav og digital utvikling har vært mine hovedoppgaver som leder. Mentaltrening og coaching er viktige virkemidler jeg har benyttet i arbeidshverdagen.

Privat er jeg glad i nye prosjekter innenfor hus og hage. Som byggherrerepresentant har jeg både privat og i jobbsammenheng hatt ansvar fra utforming av anbud frem til ferdigstillelse på flere store rehabiliteringsarbeider. F. eks fasade bygård, brannsikringstiltak, våtromsrehabilitering av 305 bad, loftsutbygging og privat oppføring av selvbygget hytte.

 Jeg er omtalt som en «do’er», løsningsorientert, samarbeidsvillig, driftig, rettferdig, uredd, bestemt, omsorgsfull, omgjengelig, blid, lojal, pliktoppfyllende og full av pågangsmot. Blir lett engasjert!

Work
PrivatMegleren Ullevål eiendomsmegling AS
Daglig leder/ eiendomsmegler MNEF
2014 - Current
Dagligleder i salgsbedrift under endring og positiv utvikling! Nominert til årets kontor i 2015.
Education
BI Oslo
Statsautorisert eiendomsmegler, Eiendomsmegling
2010 - 2011
Tilsvarer dagens bachelor utdannelse (1997-2001)
 • Attachments
 • Information

  Age

  40

  Location

  Oslo, Norway

  Roles

  Marketing
  Project management
  Sales
  Business Intelligence
  Product management
  Business Development

  Tags

  eiendom
  styrearbeid
  styreledelse
  prestasjonsledelse
  endringsledelse
  forretningsutvikling
  markedsføring
  strategi