Skills
eiendom
styrearbeid
styreledelse
prestasjonsledelse
endringsledelse
forretningsutvikling
markedsføring
strategi
About"

Min karrière til nå kjennetegnes av de muligheter jeg har turt å ta for å utvikle meg, både faglig og personlig. Gjennom stillinger som daglig leder, eiendomsmegler og fagansvarlig har jeg hatt behov for mine styrker for å se løsninger, ha struktur i arbeidsoppgavene, planlegge godt, forhandle, lede personal og prosjekter.

\n

De senere årene har jeg brukt mye tid på å utvikle bedriftene jeg har jobbet for. Strategi og budsjettarbeid, endringsledelse, personalhåndtering, salgsoppfølging, etterlevelse av IKT-krav og digital utvikling har vært mine hovedoppgaver som leder. Mentaltrening og coaching er viktige virkemidler jeg har benyttet i arbeidshverdagen.

\n

Privat er jeg glad i nye prosjekter innenfor hus og hage. Som byggherrerepresentant har jeg både privat og i jobbsammenheng hatt ansvar fra utforming av anbud frem til ferdigstillelse på flere store rehabiliteringsarbeider. F. eks fasade bygård, brannsikringstiltak, våtromsrehabilitering av 305 bad, loftsutbygging og privat oppføring av selvbygget hytte.

\n

 Jeg er omtalt som en «do’er», løsningsorientert, samarbeidsvillig, driftig, rettferdig, uredd, bestemt, omsorgsfull, omgjengelig, blid, lojal, pliktoppfyllende og full av pågangsmot. Blir lett engasjert!

"
Experience
PrivatMegleren Ullevål eiendomsmegling ASDaglig leder/ eiendomsmegler MNEF2014 - Current
Dagligleder i salgsbedrift under endring og positiv utvikling! Nominert til årets kontor i 2015.
Education
BI Norwegian Business SchoolStatsautorisert eiendomsmegler, Eiendomsmegling2010 - 2011
Tilsvarer dagens bachelor utdannelse (1997-2001)