Attachments
CV%20Frida.docx
About"

Jeg er en student med stor interesse for entreprenørskap, innovasjon og markedsføring som nå er på jakt etter en deltidsjobb eller fulltidsjobb til sommeren når jeg uteksamineres. Mine studier har gitt meg erfaring gjennom både teori og praksis til å tenke nytt og utenfor boksen, som skiller meg ut fremfor andre økonomi studenter. Gjennom mitt studieløp har jeg tilbrakt flere semestre i utlandet som har gitt med internasjonal kompetanse og dyktig i engelsk. Som en arbeidstaker vil jeg alltid bidra med stort engasjement og åpen for nye oppgaver.

"
Experience
Optipharma ASProduksjonsmedarbeider2011 - Current
Arbeidet med hele prosessen for å ferdigstille ulike helsekost produkter. Blande produkter, operere tablettmaskiner, tappelinje og sende av gårde produkter til kunder.
Sport1Selger2014 - Current
Salg og kundebehandling innenfor sportstøy og utstyr. Gjennom denne jobben har jeg fått god erfaring i å utvikle gode kunderelasjoner, gi høy kvalitetservice og skape gode salgsresultater.
T(R)EES UBSalgs- og markedsansvarlig2017 - 2017
Vært med i oppstarten av ett klesmerke hvor vi utviklet, produserte og solgte etiske klær med gode økonomiske resultater. T(R)EES UB mottok en rekke priser både lokalt og nasjonalt.
Handelshøyskolen BIEntreprenørskapsveileder2016 - 2016
Veilede videregående elever innenfor ulike oppgaver i entreprenørskap, innovasjon og forretningsutvikling
Vintagio SBDaglig leder2015 - 2015
Ansvar for den daglige driften av studentbedriften Vintagio. Vintagio solgte gjenbruksklær for å skape en mer bærekraftig moteindustri.
FAUN PHARMA ASProduksjonsmedarbeider2008 - 2009
Arbeidet med hele prosessen for å ferdigstille ulike helsekost produkter. Blande produkter, operere tablettmaskiner, tappelinje og sende av gårde produkter til kunder.
Education
Handelshøyskolen BI, OsloBachelor i Entreprenørskap og økonomi, 2015 - 2018

University of Wisconsin-Madison, USAUtvekslingssemester under bachelor, Entreprenørskap og økonomi2017 - 2017

Frogn videregående skoleVideregående med fordypning i entreprenørskap og markedsføring, Studiespesalisering2012 - 2015

KIRWAN STATE HIGH SCHOOL, QUEENSLAND, AUSTRALIAUtvekslingår under videregående utdanning, Studiespesalisering2013 - 2014