Skills
Final Cut Pro
Social Media
Creative Writing
Wordpress
Copywriting
Communication
Microsoft Office
English
Attachments
fridacv.pdf
About"

Jeg er en 24 år gammel jente som har hatt en lidenskap for det å skrive helt siden jeg lærte alfabetet som femåring. Dette førte til at jeg tok en bachelorgrad i journalistikk og kommunikasjon ved Middlesex University of London. Etter å ha mottatt en A på bachelor oppgaven min som omhandlet sosiale medier, forstod jeg raskt at det ikke bare var det å skrive som var min store lidenskap – det var også kommunikasjon.

\n

Kommunikasjon kan være så mangt - promotering, merkevarebygging, PR og markedsføring med mer, og en platform som kan formidle nettopp alt dette er sosiale medier. For meg som har vokst opp med smarttelefonen i baklommen er sosiale medier og kommunikasjon noe som går hånd i hånd, og jeg har stor interesse for medietrender, digital strategi og teknologi.

\n

I august 2016 var jeg ferdig utdannet medieviter med en mastergrad i Media og Kommunikasjon ved Goldsmiths University of London, som er en av Englands topp universiteter innenfor media. Og etter å ha bodd og studert i utlandet i fire år, både prater og skriver jeg like godt engelsk som norsk.

\n

I løpet av studiene har jeg opparbeidet meg litt erfaringer som jeg kan dra nytte av i fremtiden. Jeg har blant annet  jobbet som sosiale medier- og kommunikasjonsansvarlig for treningskjeden Family Sports Club i Fredrikstad. Her håndterte jeg skriftlig og visuelt innhold på deres sosiale kanaler, administrerte konkurranser online, overvåket aktivitet og holdt dialog med kunder. Ferdigheter jeg fikk bruk for her var blant annet det å være organisert, kunne kommunisere profesjonelt, være kreativ og grunnleggende salgsferdigheter.  

\n

Til dags dato jobber jeg som journalist på nettmagasinet treningsindustrien.no, hvor jeg har kunnet ta i bruk min lidenskap for det og skrive i tillegg til min interesse for markedsføring og promotering innenfor treningsbransjen. Dette er noe jeg har lært mye av med tanke på å jobbe under press, holde deadlines og sist, men ikke minst fått bruk for mine ferdigheter innenfor research og fotografering. 

\n

Jeg vet jeg har lært utrolig mye av å bo i London i nå snart fire år – det å samarbeide og kommunisere med mennesker fra helt forskjellige land og kulturer har til tider vært utfordrende, men samtidig spennende og veldig lærerikt. Jeg er en pliktoppfyllende og hyggelig jente som glir lett inn i nye omgivelser. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og ser på meg selv som veldig sosial. Jeg blir motivert av å jobbe i team og trives godt i lederrollen, men trives også selvstendig hvor jeg selv må ta initiativ. Sist, men ikke minst, møter jeg alltid opp presist og lærer raskt!

\n

 

\n

 

"
Experience
TreningsindustrienJournalist2016 - Current
My work here consists of writing features predominantly regarding marketing and branding in the fitness industry. Here I practice my passion for social media and marketing as well as further advancing my interest for the fitness industry in general. Link to website: www.treningsindustrien.no
Goldsmiths, University of LondonStudent Ambassador2015 - Current
Student Ambassadors are employed by the University to promote and enhance its reputation to prospective students and their influencers. Student Ambassadors undergo a range of training which includes, making effective presentations, and working with young people. They are key to the delivery of activities which include events, campus tours, summer schools, college visits and open days. Every Department within Goldsmiths University of London elects one or more Student Ambassador who represent students on their course and represent the course to other students that may be interested. Student Ambassadors also make sure that the student's voice is heard on each course across the University. They are key to making sure that the University is constantly listening to, and responding to, student feedback. They take part in monthly meetings with staff from the University to evaluate how the students are doing and look to possible improvements to the student life experience.
Fredrikstad kommuneSocial Worker2011 - Current
My work here consists of giving practical help and assistance to mentally and/or physically challenged adults with daily chores such as shopping for groceries, cooking and showering. My main task is to ensure that they get the assistance needed in their own homes and to improve their quality of life in accordance with the Norwegian Health and Care Law.
Education
Goldsmiths, University of LondonB, MA Media and Communications 2015 - 2016
Social Media, Sociology, Media, Communications, PR, Branding and Marketing.
Middlesex University of LondonB, BA Journalism and Communications 2012 - 2015
Journalism, Media Production, Radio, Campaigning, IT.