Daniel Teider
Gründer slash Digital markedsfører slash Selger
About me
0 VOTES
66 VIEWS

 Hei,

 

Jeg er selvgående og glad kar på 31 år som trives i grupper med fart og let’s do it attityde. Jeg kan litt om mye og mye om litt, hvilket jeg tror kan være en styrke i dag

 

Kort om min bakgrunn;

 

I 2009 flyttet jeg fra Stockholm til Oslo og startet opp reklamebyrået Egg & Bacon Media, et reklamebyrå som skapte appen «Norske aviser» som lå på Top20-listen som mest nedlastede avis-app i Norge i litt mer enn et år. Vi lanserte også magasinet «Din Fremtid», et magasin som kom ut to ganger i året til studenter og de som gjorde førstegangstjenesten. Vi hjulpet også kunder med at sette opp og drive adwords og facebook annonsering, lagde nettsider og en del grafisk arbeid. 

 

Deretter jobbet jeg 5 år på Aftenposten fremst med annonsesamkjøringen Storby som Key Account Manager. Her hadde ansvaret for hjelpe noen av Norges største annonsører fra en rekke ulike bransjer, at lykkes gjennom Storbys flater.

 

Å jobbe i avis har vart spennende da den digitale utviklingen har vært enorm og sammen med kunden finne en vei i det nye landskapet har vart utfordrende og gøy. Jeg er genuint opptatt av digitale trender og online business å at få jobbet med både kunder fra både retail og ren netthandel har vart spesielt givende.

Nå jobber jeg på et digitalt mediebyrå der jeg hjelper kunder få ut maksimalt av sin markedsføring utefra kanal og mål. Online som offline.

Work
Digital Mediepartner AS
Client Solutions Manager
2016 - Current
Kundesjef - hjelper kunder maksimere ROI på sin markedsføring
Aftenposten AS
Key Account Manager / Teamleader
2011 - 2016
Key Account Manager for noen av Norges største digitale annonsører
Egg & Bacon Media
Partner
2010 - 2011
Lagde nettsider, apper, magasin og solgte annonser
Predictive Sales AB
Försäljningsansvarig
2006 - 2008
Teamleader for to team og 32 telefonselgere, rekruttering og budsjettansvar.
Education
Högskolan i Halmstad
Ikke klar, Økonomi
2009 - 2010
Økonomi, Markedsføring Ledarskap
Information

Age

32

Location

Oslo, Norway

Roles

Marketing
Project management
Operation
PR & Content
Business Development
Sales

Tags