Skills
Journalism
Communications
Social media
About"

Jeg er positiv, initiativrik og engasjert jente som er utdannet journalist og medieviter. Kommunikasjon og medier har alltid interessert meg og jeg er genuit interessert i hvordan man kan bruke strategisk gjennomtenkt kommunikasjon til å forme omdømme og oppslutning, engasjere målgrupper og skape oppmerksomhet. Med min kommunikasjon- og journalisterfaring vil jeg kunne bidra som en effektiv ansatt som er spesielt god på innhold.

"
Experience
Mammatrend.noSalgs- og markedsansvarlig2016 - Current
En nettbutikk for gravide og ammende. Jeg har ansvar for selskapets kommunikasjon, med fokus på sosiale medier, mediekontakt og innholdsproduksjon. Settes også i stor grad inn i operative strategiske vurderinger.
Venue Retail Group ABSalgsmedarbeider2014 - Current
Jobber som salgsmedarbeider hos Morris på Oslo City ved siden av studiene. Her jobber jeg med salg av vesker, kofferter, hansker og andre accessoirer. Kundeservice utgjør en stor del av denne jobben.
Coxit Pulic RelationsProsjektkoordinator/Intern2016 - 2016
Et fullservice kommunikasjonsbyrå. I min stilling som prosjektkoordinator jobbet jeg hovedsakelig med tradisjonell PR, innhold og mediekontakt, men også øvrige PR og kommunikasjonsmessige oppgaver.
Mediehuset Nettavisen ASØkonomijournalist2012 - 2014
- Fikk jobb etter to måneders praksis. - Skrev saker rettet mot næringslivet og hadde fokus på økonomi. Jobbet også som vaktsjef på kveld og i helger.
Norges Statsbaner (NSB)Kundeveileder2011 - 2014
Kundebehandling. Hjelpe kunder med å finne riktig buss når togene ikke går, koordinere busser, sjekke billetter og selge billetter.
Nettavisen NA24/praksisPraktikant/økonomijournalist2012 - 2012
- Nettavisen NA24 skrev jeg saker rettet mot næringslivet og hadde fokus på økonomi. Fikk satt mine teoretiske kunnskaper i praksis her i to måneder. - Lærte mye på to måneder og var rask til å tilegne meg kunnskap.
Eurosko FarmandstredetSalgsmedarbeider2009 - 2010
Jobbet med kundeservice og salg. Hjalp kunder med å finne riktig type sko og skaffet tilleggssalg. Var på salgskurs sammen med Eurosko Norge. Gjennomførte oppgavene effektivt og var løsningsorientert.
Karlsvik GårdServitør2007 - 2010
Arbeidsoppgaver: ønske gjester velkommen, ta bestillinger, serve drikke og mat, rydde lokalet og ta oppvasken.
Education
Universitetet i Oslo (UiO)Master, Medievitenskap2014 - 2016
Hovedfag i strategisk kommunikasjon. Skrev en masteroppgave om Petter Northugs bruk av følelser i sin forsvarstale etter fyllekjøringen i 2014. GPA: B. Master: B.
BI Norwegian Business SchoolFordypningsfag bachelornivå, PR og Kommunikasjon2013 - 2013
Tok fire fordypningsfag i PR og Kommunikasjon etter endt bachelor. GPA: B.
BI Norwegian Business SchoolBachelor, Journalistikk og medievitenskap2010 - 2013
Fordypning i PR og Kommunikasjon. Skrev en bachelor om den økonomiske fremtiden til nettaviser. GPA: B. Bachelor: A.