Attachments
CV%20B16.docx
About"

Andreas Aguilera Myrvold
25 år gammel
Utdannet journalist, arbeidende tekstforfatter og markedsfører

Jeg er fra Bærum, men bor i skrivende stund med min samboer i Bergen. Siden 2014 har jeg jobbet som frilans-journalist og teksforfatter for ulike agenturer landet rundt. Tekstene jeg har skrevet har stort sett vært informative tekster om enten et produkt eller en tjeneste, men også historie og generell opplysning av en bedrift. Tidligere har jeg jobbet som selger, og har en lang karriere innenfor konfeksjon og high-end fashion. Ellers er jeg en konkurranselysten person som tidligere har vunnet NM ved flere anledninger, og vært en del av norges landslag i en periode på fire år. 

I dag jobber jeg som tekstforfatter i mediebyrået SKRIK og har ansvar for innholdsmarkedsføringen. Min jobb er å levere innhold som engasjerer og fører til konvertering. For å dra en sammenligning kan en søknad og CV bestå av de samme prinsippene som et innlegg på en bedriftside på Facebook eller bedriftens hjemmeside. Det handler om å selge et produkt, og det handler om å gjøre det på en måte som får kunden/arbeidsgiveren lyst på produktet ditt. 

Det jeg finner morsomt med jobben min er de ulike aspektene og vinklene mine kunder har. Jeg treffer på klienter som ønsker en tekst rettet mot en spesifikk målgruppe, men også andre som klarer seg med en formell og stiv tekst. Som følge av dette er jeg i stand til å skrive tekster for både studenter, førstegangssøkende, og ikke minst etablerte voksne. 

"
Experience
SKRIKMarkedsføringsrådgiver2016 - Current
Jobber primært som tekstforfatter for våre kunder. Arbeider samt som markedsføringsrådgiver. I min korte tid i firmaet har jeg i dag en kundeportefølje som inkluderer bransjene; - Rekruttering / Bemanning - Entreprenører / Bygg og Anlegg - Eiendom - Tekstil
Education
Norges Kreative HøyskoleBachelor, Journalistikk2011 - 2014
Fullførte et treårig studium i journalistikk på et praktisk anlagt institutt. Lærte å bygge på egenskapene jeg allerede hadde, i tillegg til å tilegne meg nye og spennende ferdigheter innenfor språk og tekst.