6.SANS Brand Experience Agency | communication - advertising - events logo
6.SANS Brand Experience Agency | communication - advertising - events
This is generated profile waiting for approving
22 Views
22 Views

ABOUT

About

6.SANS er en av Norges ledende aktører innen helhetlige merkevareopplevelser. Vi tilbyr strategisk innsikt og rådgivning, kreative og effektive kommunikasjonsløsninger samt eventproduksjon i toppklasse.

Gjennom egne kompetansemiljøer innen merkevarestrategi, markedsføring og event besitter våre ansatte unik kompetanse og kunnskap på det enkelte fagområde. Sammen skaper vi magiske øyeblikk, minnerike opplevelser og varige resultater for våre kunder hver eneste dag.

6.SANS har sterke fagmiljøer: BRAND, STORY og EXPERIENCE.

BRAND leverer strategisk merkevare- og kommunikasjonsrådgivning. BRAND består av spesialister på innovativ og strategisk merkevareutvikling – for å bevege, kommunisere og posisjonere merkevarer. Vi videreutvikler og utfordrer norske og internasjonale aktører, ved å formidle viktigheten av merkevareutvikling og helhetlig kommunikasjon.

STORY leverer kommunikasjon og reklame som fungerer gjennom fortellinger som fenger og fanger oppmerksomheten – innovativ, kanaluavhengig og skreddersydd til merkevaren din. Vi sikrer effekt, gjennomslag og resultat via skreddersydde løsninger. Norway Cup, TINE, TV2 og DNB er blant aktører som har benyttet vår 6.SANS.

EXPERIENCE er i dag en av markedets mest betrodde eventbyråer. EXPERIENCE er spesialister på opplevelsesbasert kommunikasjon gjennom strategiske arrangementer som forsterker merkevaren. Vi leverer alle typer arrangementer og reiser, fra små samlinger til store publikumsarrangementer. Dette gir oss unik styrke og kompetanse på opplevelsesbasert kommunikasjon med fokus på merkevare.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for deg.