Skills
copywriting
content marketing
social media
digital marketing
illustrator
indesign
creative marketing
creative development
retail marketing
About

• Har jobbet to år som Kreatør/Tekstforfatter i reklamebyrå.

• Har en Bachelor i kreativ markedskommunikasjon.

• Har studert internasjonal markedskommunikasjon i Australia.


Jeg er 24 år, kommer fra Harstad og brenner for god kummunikasjon. Jeg ser for øyeblikket etter en jobb hvor læringskurven går OPP!

De siste to årene har jeg jobbet i Craft Oslo, hvor jeg har fått god erfaring innen retail og jeg har fått sjansen til å jobbe både strategisk og kreativt med flere store kunder. Tekstuelt har jeg stor bredde i sjanger, språk og form etter en svært variert arbeidshverdag, hvor jeg også har fått jobbe med Crafts søsterbyrå McCann og SDG. Jeg syns det er fantastisk morsomt å kunne følge en kunde gjennom et helt prosjekt, fra tidlig idé og strategi, til ferdigstilling og produksjon.

Jeg brenner for digital markedsføring og sosiale medier, og har vært med på å utvikle nye nettsider og kampanjer på sosiale medier for flere store kunder. Jeg trives veldig godt i reklamebransjen og har det best når jeg har muligheten til å jobbe kreativt.

Jeg er vant til høyt tempo på jobb og til å sjonglere flere prosjekter samtidig, det er da jeg fungerer best. Som person og arbeidstaker er jeg både kreativ, strategisk, strukturert, snartenkt og svært dedikert. 


Se også min portfolio:

https://www.marthejakobsen.no/ 


Experience
Craft WorldwideTekstforfatter2015 - Current
Idé og konseptutvikling, retail mekanikker, tekstarbeid, innholdsproduksjon, oversettelser og versjonering, oppfølging av kampanjer og prosjekter, digital markedsføring.
Education
Norges Kreative HøyskoleBachelor, Bachelor i kreativ markedskommunikasjon 2012 - 2015
Dette studiet gav meg kompetanse innen tekst, visuell kommunikasjon, prosjektledelse, kreative prosesser og kommunikasjonsstrategi.
RMIT University Melbourne Bachelor, Internasjonal markedskommunikasjon 2014 - 2014
Som en del av min Bachelor ved NKH utvekslet jeg ett semester i Melbourne, Australia hvor jeg tok: Copywriting, International Marketing Communications, Mass Media in Asia og Communication Histories & Technologies ved RMIT University Melbourne.
Kulturakademiet v/Høgskolen i Vestfold, BarcelonaEtt semester , Ex.phil, Ex.fac og fordypning i idéhistorie2011 - 2011
Tilbragte et halvt år i Barcelona hvor jeg studerte gjennom Høgskolen i Vestfold.